Vorbiti, nu taceti!

– Vorbiti, nu taceti!
– Spuneti celor din jur adevarul despre realitatea pe care o traim.
– Marturisiti si nu fiti doar spectatori.
– Spuneti celor din jur despre minciunile massmedia la adresa bisericii ortodoxe.
– Aparati imaginea ortodocsilor si contraziceti mizeriile masonice si spurcaciunile sectantilor.
– Copiii nostri vor suferi de zece ori maimult decat noi. Ei nu vor mai avea repere cu care sa compare realitatea lor (nu vor mai sti de sfintii parinti, de scripturi, de mucenicie) ei vor trai inconjurati de tablete, iphon-uri, masini inteligente, case cu senzori, biblioteci online cu carti orientale budiste pagane etc..
– Aduceti-le aminte despre sfintii parinti, povestiti copiilor vostri cat mai amanuntit pilde si cuvinte din vorbele lui Iisus.
– Spuneti adevarul despre modernizarea electronica si inrobirea treptata a pupulatiei .
– Refuzati cat de mult se poate actele cu cip , etapele si pasii premergatori pecetii. Povestiti celorlalti cat sunt de periculoase.
– Veti vedea oameni morti de la o operatie de apenticita in spital cu cardul de sanatate in buzunar si veti vedea oameni fara card de sanatate vindecati de cancer la sf. Maslu.
– Aduceti-le aminte de scriptura cu mult curaj si fara nici o retinere.
– Deschideti-le ochii cu privire la avorturi, homosexualitate si aratati-le cat de mult Il manie pe Dumnezeu cu asemenea pacate.
– Descurajati sectarii sa vorbeasca si sa trambiteze toate hulele lor. Faceti semnul crucii peste ei, mare si in public cu tot curajul . chiar daca paganii din jur vor rade, pentru voi va fi considerata o cununa si o jertfa. Iar pe sectant il veti deruta.
– Nu va rusinati cu numele lui Iisus in fata neamurilor ca se va rusina si El in fata Tatalui cu noi daca suntem lasi.
Luati ca exemplu de marturisire din zilele noastre: Cedryc, Par. Teodot si nu uitati de Iustin Parvu, Cleopa, sfintii inchisorilor, sfintii parinti. Memorati-i, urmatii, copiatii pe sfintii parinti cat mai mult.
– Demascati gunoaiele si blasfemiile din filmele Hollywood, videoclipuri, politica, emisiuni care smintesc populatia.
– Denigrati Yoga, ezoterismul si alte sminteli si aratati care este Calea Adevarul si Viata!
– Apoi stergeti-va lacrimile inspirati adanc si incarcati-va armele cu rugaciuni sincere si spuse din adancul vostru in care sa cereti curaj de la Dumnezeu sa vorbiti intelept si sa nu smintiti pe nimeni cu nici un cuvant.
– Nu va programati dinainte ce veti vorbi cand veti fi in situatia de a marturisi sau de a va contrazice cu fratele, sora, soacra etc.. pe tema adevarului biblic.
– Iisus ne-a asigurat ca Duhul Sfant va vorbi prin noi.
– Maniati-va impotriva pacatelor si convingeti cat mai multi frati sa mearga des la spovedanie. Ofticati-va cand gresiti. Sf Nifon se palmuia plangand si isi lovea piciorul cu un lemn, fiind manios pe el insusi ca a pacatuit si l-a suparat pe Iisus. Astfel dracii din jurul lui erau biciuiti sa se invete minte ca un sfant ales al lui Dumnezeu sa nu isi mai dea palme din cauza lor. Cititi din sfintii parinti cat mai des.
– Un parinte spunea ca dupa o spovedanie sincera, dracul tranteste zapitele de ciuda ca s-a sters toata munca lui. Spovediti-va. Iisus a stat pe cruce pentru iertarea pacatelor noastre. Asta e cel mai mare dar pe care ni l-a facut. S-a jertfit si a luat pacatele noastre. Cum? nu cum spun sectarii ca daca Il descoperi pe Iisus esti salvat definitiv ci cum spune Mantuitorul apostolilor si implicit preotilor: Carora le veti dezlega pacatele vor fi dezlegate si in cer. Adica prin spovedanie!
– Vorbiti si nu taceti, marturisirea adevarului este singura noastra sabie in lupta cu dusmanul, si adevarul se vorbeste tare si clar. Nu taceti deloc.
– Daca vor asculta cuvintele voastre ati facut cea mai mare milostenie a vietii voastre ca ati salvat poate un suflet care mergea spre iad.
– Daca vor rade de voi sa fiti si mai fericiti, plata voastra multa este in ceruri.(vezi fericirea a zecea )
– Iisus a spus: Indrazniti, eu am biruit lumea.
– Nu vom schimba noi lumea dar sigur le vom zdruncina copacelul.
– Dar nu uitati, cu blandete si calm.

– Cu drag Gabriel Moraru.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s