“GPS” pentru timp! Stim unde n-e aflam, dar stim “cand” n-e aflam?

Lung-metraj documentar din cunostinte vaste Dr. sdf. Sean Hross un sud-african istoric născut, cercetător și activist care povestește drumul său în jurul Masonică Elveția în timp ce filma diferite arhitectura, simboluri, monumente și statui.

Cei care se pronunțe astăzi cred că sunt coborat de la faraonii antici, regina Elisabeta a II (numele real Saxa Coburg Gotha) Marele Patronesss de International Francmasoneriei este o rudă de sânge de Ramses al II-lea unul dintre cele mai mari faraonilor egipteni antici care au domnit în timpul dinastiei 19-lea. . Hross consideră Elveția a fi de bază sau casa lor, și că acestea sunt amestecate în marea de oameni, ei au evoluat și prin generații mixte linia genealogică a fost păstrat curat la această zi.

Iluminații sunt un grup de oameni care urmează o filozofie cunoscut sub numele deIluminism sau” iluminare . Iluminații au fost numiți mai mulți în urmă sute de ani dar urme rădăcinile și istoria lor vechile religii ale misterelor din Egipt, Babilon antic, și chiar Mesopotamia. din aceste religii antice, care au fost practicate în secret peste sute și sute de ani, sa ridicat grupuri ezoterice care au continuat să practice ritualurile, tradițiile, și culturalizare aduși din grupurile originale.

De-a lungul secolelor, aceste grupuri practicate în mod deschis în unele țări, precum și pe ascuns în țările în care creștinismul sau alte religii opus practicilor lor. Unele dintre grupurile care au iesit din aceste rădăcini antice au inclus ordinul Cavalerilor Templieri, anii rosicrucian, Baphetomism, și cultele druidice. Aceste grupuri au fost predecesorii, sau rădăcinile, de zi moderne Iluminism. Liderii Illuministic originale ales să ia ceea ce au simtit au fost cele mai bune practici din fiecare religie rădăcină, combina-le în principii, apoi a organizat aceste principii în conformitate cu orientări specifice.

Iluminism Modern zi este o filozofie finanțat de bogați, dar practicat în toate straturile sociale. Este o filozofie a cărei principii au răspândit în întreaga lume. A început cu filiala germană a lui rosicrucian, răspândit în Anglia, apoi a venit în Statele Unite cu primii colonisti.

Iluminații au 3 ramuri principale: ramura germanică, care supraveghează celelalte, filiala britanică, care se ocupă de finanțele, și ramura franceză / rusă. Toate cele 3 filiale sunt reprezentate atât în Statele Unite și Canada, precum și fiecare țară din lume.

Pentru mai multe documentare de la Dr. Hross, vizitați canal său:
https://www.youtube.com/giureh

Unele link-uri informative:

http://www.bibliotecapleyades.net/merovingians/merovingios_02.htm

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s