Dependenta de microcipuri 666. Viitor sumbru?

Doresc să menţionez de la început că raspandirea de implantări în mâna dreaptă sau pe frunte a microcipului se va bucura de mare succes şi de mare popularitate negativă.
La ce mă refer în cazul dependenţei de microcip odată implantat in corpul tău?
Televiziunea internaţională BBC News a prezentat un interviu documentar în 2014 despre o companie din Suedia din domeniul tehnologiei de ultima generatie a construcţiilor de imobile, care va implanta la peste 700 de angajati microcipuri pe mâna dreaptă sau pe frunte. Angajaţii voi avea acces în clădire, la birou, vor putea aprinde imprimanta în mod electronic şi vor putea prepara cafeaua sau ceaiul de dimineaţă. Consider că interviul facut de această televiziune crează o propagandă manipulatoare în rândul societăţii noastre, pentru a accepta mai uşor implantarea cu microcipuri şi pentru a atrage mai multe companii multinaţionale în acest sistem de localizare şi urmarire continuă, pentru a răspândi acest sistem electronic în masă.
În viitorul apropiat dacă vrei să plăteşti cu telefonul un serviciu sau un produs nu va mai plăti cu cash şi nici cu cardul, ci pur şi simplu cu microcipul implantat pe mâna dreaptă sau pe frunte. Nu vei avea nevoie de parole sau coduri pentru a plăti serviciul respectiv ori pentru a porni imprimanta, telefonul sau maşina personală sau pentru a aprinde sistemul electric de incalzire şi de iluminat de acasă.
Cum am specificat  şi in postarea anterioara microcipul are 6 nivele iar pe un singur nivel poate încăpea toata istoria Israelului de la început până în prezent cu toate schimbările economice, sociale şi spirituale ale tării. Microcipul electronic implantat în corpul uman are o durată de viaţă de până la 100 de ani datorită schimbărilor de temperatură din corpul uman ce permite încărcarea baterii cu litiu foarte rezistentă.
Învelişul microcipului electronic este gelatinos, pentru a permite asimilarea sa in corpul uman, pentru a nu exista reacţii adverse în tot acest proces biologic. Dacă persoana deţinătoare de acest microchip doreşte să renunţe la el prin scoaterea lui prin tăierea mâini sau a pielii, învelişul gelatinos al microcipului este creat pentru a produce bacteri cancerigene în corpul uman care să duca la decesul persoanei in cauză.
Cred ca acest lucru face parte din sistemul anticristic răspândit deja în lume de acum 2000 de ani. Duhul antihristic lucreaza impotriva lui dumnezeu şi împotriva oamenilor totodata. Când oamenii vor crede ca Antihristul este mesia, îşi vor da seama prea târziu că au fost înşelaţi de cel rău.
Aştept întrebări, opinii şi sugestii de la dumneavoastră oricând. Pentru noi postări, vă puteţi înscrie prin crearea unui cont Google si directionaţi-vă către blogul http://descanti.blogspot.com pentru înscriere.
Multă sănătate!
Microcipul. 666?

Sunt foarte multe temeri legate de acest subiect. Sunt idei împărţite şi de o parte şi de alta iar altii pur si simplu ignora să discute acest subiect.

Legat de acest subiect unii fac referire la Apocalipsa capitolul 13,  iara altii considera ca este o idee favorabilă de pus in practica împotriva infracţionalităţii transfrontariere, răpiri minorilor şi a persoanelor dispărute.

De la 1 ianuarie 2009 romania importa primele pasapoarte biometrice cu inserarea amprentelor electronice. Ce vizează cei care sunt în spatele acestor tehnologii avansate? Controlul şi care persoane în parte şi formarea unei noi şi ordini mondiale. Tehnologiile de azi care iti permit sa te informezi si retelele sociale sunt un nou pas premergător controlului personal. Temerile a cel puţin 15 la sută din populaţia lumii sunt de parere ca instalarea cipurilor în carduri bancare, în carduri de sănătate, în  cardurile de sănătate este o alta masura premergătoare controlului total.

Implantarea cipului în mâna dreaptă sau pe frunte cu sistem RFID

În prezent bolnavilor foarte grav şi celor pe scaunele cu rotile li se implantează aceste cipuri pentru a fi mai uşor supravegheaţi și pentru a primi medicamentaţie sănătoasă. De asemenea in SUA mamele sunt  curtate în privinţa copiilor abia născuţi să li se implanteze aceste cipuri cu sistem RFID, astfel se va evita răpirea şi capturarea copiilor,  a bătrânilor sau a persoanelor vulnerabile.
Microcipul, vorbind de implantare, are un înveliş gelatinos, ca să nu existe reacţii adverse din ce parte a corpului uman,  ca cipul să poate fi uşor asimilat în corp. Lungimea circuitelor în microchip este mai mare decât lungimea tuturor şoselelor  din Statele Unite ale Americii. Cipul are lungimea unei treimi din bobul de orez. Bateria cu litiu a  microcipului se incarca şi funcţionează la schimbările de temperatură din corpul uman. Cele mai mari schimbări de temperatură se produc pe frunte şi pe mâna dreaptă, spun savanţii,  motiv motiv care îi ajută să implanteze mai uşor pe mâna dreaptă sau pe frunte microcipul. Daca persoana detinatoare de microcipuri doreşte să renunţe la acest dispozitiv de identificare personală şi control total, învelișul gelatinos este creat să producă cancerizare în celulele umane, producând moarte.

Microcipul are 6 nivele informaţionale unde pot încăpea un număr nelimitat de informaţii de persoana deţinătoare de microcip. Un singur nivel poate încărca toată istoria israelului de la început până în prezent, din generaţie în generaţie cu toate schimbările politice,  spirituale şi economice.

Coincidenta sau nu, profeţia din Apocalipsa, capitolul 13 se potriveşte de minune în acest context. Iată profeţia: “Şi a făcut ca mici şi mari, slobozi şi robi, bogaţi şi săraci să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte şi nimeni să nu poată cumpără fără să aibă acest semn. Şi numărul fiarei sau numărul numelui ei este şase sute şase zeci şi şase. Aici este înţelepciunea! Cine are pricepere sa socotească: caci este un număr de om” – Apoc. 13: 6-8.

Cred că în spatele acestui plan meschin se află oameni puternici bogaţi si cu influenta politica majoră. În prezent aceste implantări microchip controlate sunt bine gândite în aşa fel încât să nu producă panică în masă şi planul lor de a controla lumea să nu fie dejucat de această situaţie.

Rămâne la latitudinea ta sa judeci aceste fragmente scrise, sa iti faci o concluzie şi să o impărtăşeşti familiei tale, prietenilor tăi, colegilor de muncă şi chiar vecinilor tăi. Te rog să nu ramai pasiv şi te rog să înţelegi că fiecare personal, participând, vei putea aduci o schimbare în societatea în care trăim în pofida planurilor meschine, ale celor care lucrează în ascuns pentru a ne face nouă rău.

Astept păreri, sugestii şi idei pentru a dezvolta acest subiect. Nu ezita! Astept! Multâ sănătate!

Ce reprezintă 666? Pe Antihrist?

Pentru multi dintre noi acest numar, 666, ne transmite clar ceva negativ. Pentru unii reprezintă,  pur si simplu, un numar oarecare. Totusi, Biblia ne spune despre acest numar. Sa vedem in Apocalipsa 13:18: “Aici este intelepciunea: cine are pricepere, sa socoteasca. Caci este un numar de om. Si numarul fiarei este sase sute saizeci si sase”.

In Apocalipsa 13 sunt descrise 2 fiare:
1. Cea care se ridică din mare;
2. Cea care se ridica din pamant.

Prima fiara este Antihristul si a doua fiara este Proorocul mincinos, care il va imita pe proorocul Ilie. Despre cele 2 fiare vom vorbi in viitorul apropiat.

Numarul 6 este ziua cand a fost creat. Totodată reprezintă si starea degradabila a omului, starea corupta a omului ca urmare a pacatului. Cifra 6 reprezintă si imperfectiunea omului si a pamantului.

Cand a fost eliberat din Egipt dupa o robie de 400 de ani, chinuitoare si zdrobitoare, prin mana lui Moise, proorocul, Dumnezeu trimite prin Moise Decalogul (Cele 10 porunci) si serie de legi referitoare la jertfe, viata sociala, lauda si inchinare si sarbatori menite sa se aduca aminte de eliberarea din Egipt.
Referitor la aceste sarbatori, inclusiv legislaţia data de Dumnezeu, Tatal nostru din ceruri le cere israelitilor sa le lege pe mana si sa le servească ca un fruntar intre ochi, ca o aducere aminte. Evident ca fizic nu aveai cum sa faci asa ceva, insa ideea lui Dumnezeu era sa cunosti aceste lucruri in inima ta, ca ele sa devina parte din viata ta in mod practic. In felul acesta ei permiteau voit, constient, lui Dumnezeu sa le arate calea pe care s-o urmeze. Sarbatorile lor aduceau aminte de eliberarea lor din robia Egiptului. Egiptul din ziua de azi este simbolul  robiei pacatului. PACATUL ARE PUTERE. Eliberare din Egipt in zilele noastre este mantuirea prin jertfa mortii si a invierii Domnului Iisus Hristos,  Fiul lui Dumnezeu. Sarbatorile pline de bucurie ale lui Israel sunt de fapt starea de bucurie a mantuirii pe care o da Dumnezeu. Important este ca tu sa pastrezi in fiecare zi aceasta bucurie a Duhului Sfant.
Avand acest tablou, vei observa ca odata asezat in Templul lui Dumnezeu (noul Templu care se va construi in Israel in viitor), Antihristul,  deja pretinzand ca este fiul lui Dumnezeu venit a doua oara, va pretinde prin puteri si lucrari mincinoase inchinare totala si predarea vietii oamenilor in mana lui. Va crea un set legislativ complet si sarbatori prin care va chema omenirea in “slujba” lui. Oricine nu vrea sa-si predea viata in mana Antihristului si nu i se va inchina, va suporta rigorile legislative impuse de el, cum ar fi moartea, inchisoare sau vânzarea proprietatilor personale.

Va reusi sa minta omenirea prin minunile lui inselatoare si lumea va ramane gura-casca. Atat de convinsi vor fi ca el e Iisus, incat vor vedea o logica “clara” in a accepta minunile si predicile lui inselatoare, chiar noua legislatie cu efect la nivel mondial.

Pavel le spune Tesalonicenilor ca cei care nu au vrut sa-l cunoasca pe Domnul Iisus, Dumnezeu le va trimite o lucrare mincinoasa, acea lucrare a Antihristului, care se pretinde a fi Dumnezeu. Alegerea celor care vor fi inselati de Antihrist, aduce prin voia lor efectul despartirii vesnice de Dumnezeu, subiect pe care il voi aborda dupa cei voi aduce in atentia voastră subiectul fiarei din pamant si a fiarei din mare.

Pentru orice nelamuriri sau idei, abordari si corectii a celor expuse le primesc la vm31077@gmail.com.

sursa: http://descanti.blogspot.ro/
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s