SA MOARA BOLNAVII, IMPORTANT E CARDUL. Zeci de pacienti n-au avut CARDUL DE SANATATE la internare. Spitalul Judetean Targu Jiu nu i-a lasat sa moara. Casa de Asigurari a amendat spitalul pentru ca pacientii nu au avut cardul de sanatate

“….si a facut sa moara toti cei ce nu aveau semnul pe mana si frunte….’apocalipsa 13, inca nu se aplica literar dar urmeaza…..

SACCSIV - blog ortodox

Iata ce putem citi la Scandal în sănătate. Spital AMENDAT de Casa de Asigurări din cauza pacienţilor fără carduri:
La Târgu Jiu este scandal monstru, după ce spitalul judeţean a internat zeci de bonavi fără carduri de sănătate. Casa de Asigurări a amendat spitalul cu aproape 100 de mii de lei. Medicii se apără şi spun că nu-i puteau lăsa oamenii să moară şi că erau cazuri urgente.
Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a înregistrat o pierdere în valoare de peste 80.000 de lei noi, a anunţat conducerea unităţii spitaliceşti în cadrul unei conferinţe de presă.

Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean, a declarat că sancţiunea presupune servicii medicale efectuate în spital, dar nedecontate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj din cauza cardurilor de sănătate.

Tătaru a explicat că foarte mulţi pacienţi care au fost internaţi nu au prezentat cardurile de sănătate, iar medicii nu au putut înregistra…

View original post 245 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s