Tacerea mieilor!

Vreau democratie directa si referendum pentru iesirea din UE si Nato; structuri folosite si pasive fata de crime de razboi impotriva crestinilor si in 2015; colonia se trezeste; vream alegerii anticipate, vrem compensatii pentru 25 de ani de jaf, penalii urmariti penal si pusi la racoare; contributia la UE se devina indemnizatie pentru copiii romani; democratia lor este comunism sub acoperire; treziti-va, la democratie directa, adica referendum pentru fiecare lege; nu suntem numere, nu vream cipuri in oameni; nu vream islamizare; vream natiaonailizarea resurselor naturale, nu vream vaccinare obligatorie; nu vream legi antiblasfemie, gen legea dragnea; nu vream sex in educatie precoce, vrem declararea avortului ca crima, caci in ziua cand vom tacea, pietrele vor vorbii!!!

Serbanescu stie de ce suntem colonie: pentru ca resursele sunt scoase afara de capuse straine nu romanesti; toate canalele comerciale, economia, industria, agricultura sunt in mana strainilor; acesti straini isi trag megamoschee si isi aduc pioni musulmani refugiati; acest tipar este simultan in Europa! Deci cine sunt ce ce au inchiriat colonia Romania? sunt musulmani!

Nimeni nu are curajul sa va spuna! In Germania Angela Merkel este in situatia de a fi acuzata de tradare si trafic de persoane! Chiriasii nu vor renunta la colonie pentru ca au investit, si nu accepta sa piarda investitia faca compensatie!

Cu ce ii ajuta pe nemnti ca sunt cei mai bogati, ca si ei au doar cate un copil, isi platesc rate la banci, au case, au servici; si acum vin gramada peste ei musulmani cu familii cu multi copii, si devin prizonieri in propira tara! Aceasta este directia UE, islamizare! Asta vreti?

Atentie: in strada se vor platii polite! Nu aveti incredere in oameni neregenerati care-L evita pe Hristos! ceea ce este valabil pentru toata generatia de nepoti ai lui Ilici! inclusiv mass media!

Aceasta este Polonia in strada impotriva imigaratiei!

Mâine-pomâine, îşi vor face apariţia “la tribună” Goghiu, Blaga, Predoiu, Băsescu! Care vă vor “convinge” că PSD este cauza sărăciei voastre şi vor propune un guvern “de dreapta” (cealaltă “faţă” a aceluiaşi “chip”)!

Va aparea şi Iohannis care vă va promite din nou, că “va lua ţara înapoi”!

VEŢI FI IAR PĂCALIŢI!

Nu înţelegeţi că TREBUIE să ne constituim într-o societate civilă non-politică prin care să schimbăm sistemul, de îndată ce devenim o forţă!

Nu înţelegeti că SINGURA ŞANSĂ este DEMOCRAŢIA DIRECTĂ şi MERITOCRAŢIA!

Adică, NU ÎNLOCUIM politicieni cu alţi politicieni! NU ÎNLOCUIM partide politice cu alte partide politice!

E TIMPUL ca cetăţeanul să decidă soarta României!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s