Incepe faza pe dezbinare!

Vi se pare cumva ca oamenii din strada au cerut ce trebuie? Au cerut cumva nationalizarea resurselor naturale ale Romaniei? Au cerut cumva inapoi pamanturile si padurile Transilvaniei care au fost cumparate sau luate cu japca de grofii maghiari? Au cerut cumva Rosia Montana inapoi? Au cerut cumva Rosia Poieni inapoi? Au cerut inapoi toata industria distrusa inapoi? Au cerut cumva aurul tarii inapoi? Au cerut cumva patrimoniul Gojdu inapoi? Au cerut inapoi cumva datoria imensa a Germaniei catre Romania? Au cerut cumva stoparea extragerii gazelor de sist care distrug casele oamenilor, care ne distruge panza freatica si ne otraveste apa? Au cerut cumva imunitate pentru declaratii politice nu pentru hotiile facute?

Au cerut cumva renuntarea la vacinarea obligatorie care este anticonstitutionala si impotriva drepturilor omului? Au cerut cumva inapoi drepturile si libertatile noastre care ne-au fost luate de SECURITATEA ROMANA? Au cerut cumva eliminarea actiunilor de cipare a tuturor documentelor care va duce in final la ciparea oamenilor ca pe vite? Au cerut cumva stoparea lucrarilor mega moscheii? Au cerut cumva inapoi terenul in valoare de 10 milioane de euro dat moca de Ponta taietorilor de capete pentru mega moschee? Au cerut cumva confiscarea totala si extinsa a averilor ilicite? Au cerut cumva puscarie pe viata pentru miile de lacuste care au subminat economia nationala din 89 incoace. Pentru subminarea economiei nationale Ceausescu a fost impuscat, lacustele astea trebuie sa stea in libertate? Vi s-a parut ca au cerut cumva TARA INAPOI?

Raspunsul la toate aceste intrebari este NU! Au iesit sa ceara ALEGERI ANTICIPATE! Cui foloseste? Evident fostei clase politice lacustele basiste. Oamenii nu mai vor nici pe basisti nici pe pontisti nici pe nimeni din cei care au furat de 26 de ani.

Tinerii care au iesit in strada au fost manipulati! De unde atata furie impotriva bisericii in conditiile in care in Romania avem 13500 localitati si 10500 de biserici, adica mai avem nevoie de cateva mii ca sa avem in fiecare localitate a Romaniei macar cate o biserica ortodoxa? De ce se minte ca statul cheltuie 400 mil euro pentru catedrala in conditiile in care statul a contribuit cu o suma infima iar aceasta se face din fonduri private din contributiile enoriasilor care doresc aceasta si suma nici macar nu se ridica la atat? Statul are nevoie si de biserici si de spitale si de scoli.
Tinerii care au iesit in strada au fost manipulati!

Cine sunt tinerii care au iesit la manifestari? Majoritatea au iesit cu inima deschisa dar VOCILE au condus si au manipulat inca din prima zi totul. Din punctul meu de vedere tot ce se intampla acum este o intreaga mascararada. Ceea ce s-a intamplat in 89 se intampla din nou. Oamenii au iesit in strada pentru SCHIMBAREA CLASEI POLITICE iar o gasca de nenorociti au confiscat din nou revolta oamenilor. Faptul ca joi un cetatean nemultumit a venit cu o pancarta pe care scria “DEMISIA IOHANIS” si acesta a fost batut de manifestanti si i-a fost distrusa pancarta, ma face sa cred ca revolta oamenilor a fost confiscata inca din prima a zi a manifestaiilor de catre o parte a actualei clase politice.

De ce Iohanis a primit ONG-urile lui Soros la consultari? De ce se fac consultarile cu usile inchise? Pe cine reprezinta aceste fundatii, ong-uri? Maine, poimaine pot sa-mi fac si eu o fundatie asta nu inseamna ca reprezint pe cineva. De ce nu a fost primit la consultari Catalin Berenghi un roman adevarat de-al nostru din popor? Este prea vocal? Pentru ca vrea sa nu se mai faca megamoschee pe taramul brancovenilor? Pentru ca a adresat sute de petitii statului roman prin care si-a atras numai amenzi si oprobriul sistemului? Pentru ca a montat 500 de cruci pe terenul unde nu se va mai ridica mega-moschee? Pentru ca a pus inapoi pe Arcul de Triumf inscriptia BUDAPESTA care amintea faptul ca romanii au pus opinca pe Parlamentul maghiar si a eliberat natiunea maghiara de sub ocupatia nazista? Pentru ca este nationalist convins si nu este afiliat nici unui partid politic? Urmaresc de ceva vreme pe acest tanar si nu pot sa spun decat ca va face multe pentru tara. Nu-i este frica de nimeni si este un luptator sper sa faca un nou partid politic. M-am saturat sa vad acesti escroci in Parlament imbracati la patru ace care merg acolo doar pentru buzunarul lor, care sforaie in Parlament, care asculta doar comanda politica si pleaca urechea la popor. Vreau sa vad acolo un taran, un taran autentic, un roman patriot si nationalist cum este acest Catalin Berenghi imbracat in ie si itari.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s