Islanda, varianta calda!

Fapte: 1500 miliarde furate in ultimii 26 de ani; 100000 de posturi care se schimba la fiecare guvernare! prin rotatie! Colonia Romania a fost sub ocupatie! Revolutia a fost lovitura de stat straina! tara a fost vrajita 26 de ani ca sa fie exfoliata! Niciu-un politician nu are curaj sa spuna adevarul; cine spune adevarul este lovit: Iorgovan, Ticu Dumitrescu, Vadim; Incendiul Colectiv a aparut dupa clasarea dosarului revolutiei, si dupa ce au aparut vocii care cereau redeschiderea;

Indivizii astia controleaza galeriile de fotbal, si au profesionisti care lucreaza “curat”; de aceia trebuie sa iesim toti in strada, inclusiv crestinii! si toti care iubesc tara romana!

Inslanda a ales varianta rapida si transparenta: a arestat coruptii, si a luat povara fiscala de la populatie! La noi arestarea coruptilor inseamana tot guvernul si parmalentul, si din cei 100000 de angajati care se schimba la fiecare guvernare, cei care  au participat la frauda! Va dati seama cu cine avem de aface?

In tara sunt indivizi in numar de cateva sute de mii care au subminat economia! Trebuie sa iesim toti altfel vor vrajii in continuare tara! Avem nevoie de restart cu Hristos inainte, cunoasteti adevarul si ve-ti fi liberi! Ca sa fim liberi de hoti si mincinosi, tradatori, trebuie cunoscut Adevarul care este Hristos! Modelul Lui de a demasca minciuna si viclenia, trebuie sa ne dea curaj sa calcam pe urmele Lui;

Cei care au subminat economia, sunt criminali; ei au furat de la bunicii, parintii si copiii; au furat in trecut si in viitor; DNA-ul trebuie sa primeasca de 10 ori mai mult buget si angajati pentru a oprii mafia! Mafiotii sa fie tratati cinstit ca orice infractor!

Nu va pierdeti sa scrieti acum reforme ca e praf in ochi; politicienii care au incercat pana acum sa faca Lustratia sau constitutia Cojocaru, au fost izolati pana acum; dar acum trebuie sa fie lasati sa lucreze; Mass media nu le ofera nici acum platforma; deci cu cine avem de aface?

Daca dam timp mafiei sa se organizeze, le dam timp sa isi faca exit, adica sa continue cu vrajeala si parjoleala; la fel cum stramosii parjoleau tara in urma turcilor; asa ei parjolesc tara ca se apropie romanii de ei; pentru acesti straini noi  suntem inamicii; Treziti-va si iesti toti in strada; Ajunge 45 de ani de comunism, si 26 de crima economica! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Advertisements

One thought on “Islanda, varianta calda!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s