Cui credeti ca se inchina un sistem secularist? Ce tel are acest sistem secularist? Kontrolul total, inclusiv la nivel spiritual! Apocalipsa 13 spune raspicat de 2000 de ani! Noi suntem martorii ca generatia noastra corespunde descrierii Apostolului Ioan: Biometrie, SmartVideo, si Plati Online; el descrie cu limbaj de sec. I ceea ce noi traim!

Protest total impotriva tuturor politicienilor din Romaniei, presei, ONG-urilor lui George Soros, dar si impotriva globalistilor SUA, UE, NATO, FMI si Banca Mondiala, care aproape au distrus Romania!

Protest total impotriva tuturor politicienilor din Romaniei

Protest total impotriva tuturor politicienilor din Romaniei

Protest total impotriva tuturor politicienilor din Romaniei, presei, ONG-urilor lui George Soros, dar si impotriva globalistilor SUA, UE, NATO, FMI si Banca Mondiala, care aproape au distrus Romania!
Este cazul ca protestul sa se indrepte si impotriva presei din Romania care este, nu toxica, ci deosebit de toxica. Presa din Romania este fara niciun fel de indoiala colorata politic, ca si in asa-zisa „Lume Civilizata” pe care acesti indivizi ne-o flutura drept concept filosofc prin fata ochilor.
De asemenea, protestele trebuie sa fie si impotriva FMI, Bancii Mondiale, SUA-UE-NATO, adica sa luam modelul Islandei care a arestat toti bancherii curatind tara de lichele. SUA-UE-NATO-FMI si Banca Mondiala au transformat Romania intr-o colonie.
 
Vreti sa va spunem, inca o data ca, pamantul Romaniei se vinde usor strainilor tocmai din cauza unei directive UE, care este menita sa permita asta in mod obligatoriu si ca Romania nu are voie sa se opuna ? Ce ne-a dat noua asa-zisa „Lume Civilizata” ? Homosexuali, lesbiene, droguri, distrugerea valorilor, perversiuni sexuale, Codex Alimentarius, Monsanto, E-uri, razboaie impotriva asa-zisului „terorism islamic” si multe alte mizerii.
 
Anumiti oameni din spatiul virtual Facebook au punctat bine atunci cand au afirmat ca, „nu facem nicio schimbare daca-i dam jos pe unii si ii inlocuim cu altii ca si ei”. Retineti ca, orice politician ar veni din marile partide capitaliste afiliate SUA-UE, adica globalistilor, ei vor continua Agenda lor intr-o alta forma. Atunci cand protestul se indreapta impotriva intregului „Estabilishment”, atunci intra cu adevarat in panica toti.
Asadar, nu trebuie lasati politicienii indiferent de culoarea politica, mass-media afiliata politic, ONG-urile speculantului George Soros si nimeni altii sa speculeze aceste proteste, ci ele trebuiesc indreptate impotriva tuturor.
Stim, suna a anarhie, dar chiar asta este, caci pe globalisti pentru a-i putea opri din implementarea Agendei, care inseamna Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial, numai asa se poate, altfel nu!