Rezistența Creștină

Președintele Cehiei, Miloș Zeman, consideră că oponenții islamului nu ar trebui considerați extremiști. Opinia a fost exprimată la un miting organizat marți, în care s-a susținut închiderea granițelor Cehiei pentru migranții musulmani, anunță Radio Praga, citată de AFP.

Președintele Zeman a răspuns invitației grupului politic ”Blocul împotriva Islamului”, vorbind în fața unei mulțimi la care au participat observatori ai mișcărilor germane PEGIDA și britanice Tommy Robinson.

De la tribuna instalată în centrul Pragăi, președintele Miloș Zeman a afirmat că nimeni nu trebuie să dicteze poporului ceh și a acuzat presa cehă că speculează criza migranților în beneficiu propriu. Miloș Zeman a apărat ferm dreptul la liberă exprimare, spunând că toată lumea are drept la opinie, inclusiv cei cu vederi care contravin ideilor majoritare.

Președintele Zeman a mai spus că insultele nu țin loc de argumente împotriva adversarilor, iar cei care se opun migranților nu trebuie catalogați drept ”extremiști, xenofobi, islamofobi…

View original post 194 more words

Advertisements