Respingem ura si discriminarea fata de Crestini prezenta in Norvegia! Raspundem folosind toate caile legale la toate nivelele nationale si internationale!

ioan8

Inainte de a citii acest articol vizionati aceasta monsturozitate norvegiana unde autoritatile se comporta ca niste Nazisti, smulgand copilul din bratele mamei! 

Premiza nr. 1

Dumnezeu a scapat pe crestinii romani de opresiunea communista si de criminalul de Ceausescu. Cu atat mai putin crestinii eliberati de sub opresiunea comunista vor accepta opresiunea Norvegiana pagana si perfida! Crestinii romani trebuie sa foloseasca toate caile legale si toate canalele diplomatice pentru a raspunde urii si discriminarii anticrestine norvegiene!

Premiza nr. 2

Crestinii romani nu se vor lasa manipulati de promisiuni false si manipulari diplomatice ale oficialilor norvegieni. Specific oficialilor norvegieni in special in complicitatea cu servicile sociale Barnevernet, este amanarea decizilor corecte, si in final sechestrarea copiilor ori de cate ori ei pot. 

Premiza nr. 3

Norvegia trebuie facuta de rusine public la nivel international si adusa in tribunal la nivel European si Natiunile Unite. Este o iluzie ca oficialilor norvegieni le pasa…

View original post 142 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s