DC News: Claudia Țapardel a cerut sprijin în plenul PE pentru familia Bodnariu

agnus dei - english + romanian blog

Ana-Claudia Tapardel Photo credit DC News Ana-Claudia Tapardel Photo credit DC News

Europarlamentara PSD Claudia Țapardel a solicitat în Plenul Parlamentului European sprijin din partea europarlamentarilor pentru reîntregirea familiei Bodnariu. 

“Aduc în fața dumneavoastră un caz care exprimă problema sistemului norvegian de protecție a copilului. Familia Bodnariu și-a pierdut cei cinci copii pe motive insuficient motivate și subiective invocate de Barnevernet (Serviciul de protecție a copilului din Norvegia)”, a precizat Claudia Țapardel, în intervenția din PE.

Europarlamentara a adăugat: “Fără decizia unei instanțe de judecată, fără transparență decizională și fără a respecta prezumția de nevinovăție a părinților, cei cinci copii sunt răpiți din sânul familiei. Cazul nu este singular sau izolat. Este un exemplu pentru un modus operandi abuziv”.

“Cer implicarea Parlamentului European, a Comisiei Europene, a tuturor instituțiilor europene și fiecărui coleg în parte, pentru susținerea drepturilor fundamentale ale familiei europene. Cetățenia europeană a tuturor imigranților care trec prin astfel de situații cere atenția noastră…

View original post 70 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s