GUVERNUL CIOLOȘ-JOHANNIS VREA SĂ NE VACCINEZE CU FORȚA! DUMNEVOASTRĂ DORIȚI SĂ VĂ VACCINAȚI COPIII CU UN VACCIN RESPINS ÎN ALTE STATE EUROPENE? – Radu Iacoboaie, 1 iunie 2016

Sa vedem cat de sedati sunt parintii! Se trezesc si urmaresc penal agresorii sau isi plang de mila cand se trezesc din cosmar! Poporul piere din lipsa de cunostinta!

MIȘCAREA PENTRU APĂRAREA ORTODOXIEI ȘI A ROMÂNIEI

index  images

    Frați români, ieri a apărut știrea potrivit căreia în România reîncepe campania pentru vaccinarea copiilor cu HEXASIM…

      Deși reprezentanții Ministerului Sănătății resping legătura dintre vaccinuri și criza bebelușilor din Argeș care au murit, iată ce citim pe un siteal său:

      ,,Corpul de control al premierului a constatat, in urma verificarilor efectuate in legatura cu situatia copiilor transferati cu afectiuni grave la Spitalul ”Marie Curie”, ca, in perioada 17 octombrie 2013 — 3 februarie 2016, in baza contractelor incheiate cu Ministerul Sanatatii, societatea Polisano SRL a livrat catre directiile de sanatate publica din tara 940.995 doze de vaccin hexavalent, din care 11.800 doze vaccin HEXACIMA in ambalaj slovac, 20.042 doze vaccin HEXACIMA in ambalaj bulgaresc si 107.300 doze vaccin HEXAXIM, destinat pietei din Kazahstan.

     La inceputul acestui an, au fost inregistrate in Romania, cu precadere in judetul Arges, 24 de cazuri de afectiuni digestive grave…

View original post 382 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s