Primii trei martiri ai Bisericii Evanghelice din Turcia

Romania nu vrea MegaMoschee! Turcia are mainile patate de sange! Judecata vine la final! Cine uita istoria trebuie sa o repete!

Motora Marius Nicolae

Dragi prieteni,

            Săptămâna trecută (18 Aprilie 2007) a fost încărcată cu multă suferinţă. Mulţi dintre voi aţi auzit despre pierderea devastatoare de aici, într-un eveniment ce a avut în Malatya, o provincie situată la 300 mile NE de Antiohia (Antakya de astăzi), oraşul unde pentru prima dată ucenicilor li s-a dat numele de creştini (Faptele Apostolilor 11:26).

            Miercuri dimineaţa, pe data de 18 Aprilie, ora 10, un misionar în vârstă de 46 – TILMAN GESKE, tatăl a trei copii, se pregătea să meargă la biroul lui, sărutându-şi soţia înainte de plecare, luându-şi un moment ca să-şi îmbrăţişeze fiul, spunându-i: “La revedere, fiule.  Te iubesc”.

            Tilman a închiriat un borou de la Publicaţia Zirve unde îşi pregătea notiţele pentru un nou studiu biblic în limba turcă. Zirve a fost, de asemenea, sediul biroului Bisericii Evanghelice din Malatya. Ca şi lucrare a Bisericii, Zirve tipăreşte şi distribuzie literatură…

View original post 2,487 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s