COVID-19 o farsă

Video: Grup internaţional de medici numesc COVID-19 o farsă

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 20, 2020

INFOWARS: WATCH: International Group of Medical Doctors Call COVID-19 A Hoax

Priviţi: Grup internaţional de medici numesc COVID-19 o farsă

deHYPERLINK „https://www.infowars.com/author/9/” HYPERLINK „https://www.infowars.com/author/9/”AdanHYPERLINK „https://www.infowars.com/author/9/” Salazar

‘Nu vedem nicio dovadă a unei pandemii medicale, deci arată a plan-demie…’

‘Noi toţi spunem la unison că nu dorim această nouă normalitate…’

Imagine:

Doctori din toate ţările lumii s-au coalizat pentru a emite o declaraţie colectivă prin care numesc pandemia de COVID-19 un fals.

În filmarea de la compania britanică Oracle Films, membrii World Doctors Alliance explică pe rând de ce coronavirus-ul a fost umflat intenţionat în jurisdicţiile lor.

“Vreau să spun că nu avem o pandemie medicală sau o epidemie,” explică medicul generalist olandez Elke De Klerk.

https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1316778274983419904&lang=ro&origin=https%3A%2F%2Fsaccsiv.wordpress.com%2F2020%2F10%2F20%2Fvideo-grup-international-de-medici-numesc-covid-19-o-farsa%2F&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

“Noi declarăm de asemeni că COVID-19 n-ar trebui să se mai afle pe lista A, deoarece acum ştim că este un virus gripal normal iar virusul gripal normal nu se află pe lista A.”

De Klerk continuă spunând că mii de doctori şi asistente medicale sunt gata să se alăture unui proces comun împotriva statului, dat fiind că multe asistente medicale “nu vor vaccinul care ne este pregătit.”

“Vreau să spun că, dacă nu există pandemie, mă întreb de ce copiii noştri se află în şcoală cu mască pe faţă”, mai cugetă De Klerk, explicând în continuare că testul PCR folosit în mod curent pentru a ne testa de virus este defectuos.

“N-avem niciun motiv de panică. La fel ca în practica medicală, n-avem niciun motiv de panică,” ne asigură De Klerk. “Panica este creată de aceste teste fals-pozitive PCR. 89 sau 94 procente sunt fals-pozitive. Ele nu testează pentru COVID-19, şi astfel, restul sunt fals-negative, deci trebuie să ne uităm la testele clinice. Medicii trebuie să înceteze a se uita la aceste teste. E foarte important. Hai să ne întoarcem la ipoteze şi la fapte.”

În alt film din cadrul întâlnirii din 10 octombrie, gazda de la World Doctors Alliance- Dr. Heiko Schöning explică că grupul crede că epidemia de coronavirus este o “plan-demie.”

“Da, deci astea sunt declaraţiile experţilor, doctori şi alţi oameni de ştiinţă şi activişti din întreaga lume,” declară Schöning după audierea a peste 14 doctori, adăugând, “iar noi avem acest mesaj bun pentru oameni:

“’Nu vedem nicio dovadă a unei pandemii medicale, deci arată a plan-demie…’

‘Noi toţi spunem la unison că nu dorim această nouă normalitate… şi nu vrem să ne întoarcem la vechea normalitate, deoarece vechiul normal a creat situaţia cu noul normal. Noi vrem o normalitate mai bună”.

Traducerea: Costin Ştirbu

sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s