Intreaga sandrama sta atarnata de un singur fir vai de mama lui: testul PCR

sursa

Dupa cum am mai spus, intreaga sandrama sta atarnata de un singur fir vai de mama lui: testul.

Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare

Tot ce vedem ca se edifica de zor se bazeaza pe aceste teste: Marea Resetare, lockdown, masti obligatorii, vaccinare, etc.

Dar pana la urma ata se va rupe, iar cand aceasta se va rupe, furia maselor va fi de nestavilit.

Pana atunci, iata ce mai aflam despre acesta, conform articolului A global team of experts has found 10 FATAL FLAWS in the main test for Covid and is demanding it’s urgently axed. As they should:

O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul test pentru COVID și cere eliminarea lui urgentă. Așa cum ar fi trebuit

De Peter Andrews, jurnalist irlandez în domeniul științelor și scriitor stabilit la Londra. Experiența sa este cu precădere în științele vieții, fiind absolvent al Universității din Glasgow, cu specializare în genetică.

Foto: Un laborant efectuând un test rapid PCR în laboratorul Confidence, pe fondul pandemiei de coronavirus, în Viena, Austria, pe 30 octombrie 2020. ©REUTERS / Leonhard Foegler

Un grup de analiză a documentului pe care se bazează majoritatea testelor Covid desființează pe larg știința din spatele lui, descoperind erori majore. Grupul concluzionează că testul este complet inadecvat ca instrument de diagnoză – iar consecințele sunt imense.

Săptămâna trecută, am relatat despre o hotărâre memorabilă din Portugalia, unde o instanță a hotărât împotriva autorităților sanitare guvernamentale care au carantinat ilegal patru persoane în această vară, într-un hotel. Autoritățile deciseseră acest lucru întrucâ una dintre persoane fusese diagnosticată pozitiv pentru Covid cu un test PCR – dar curtea a constatat că testul era fundamental greșit și, practic, inadmisibil.

Acum supremația testului PCR, sub care trăim zilele acestea, mai primeste o lovitură distrugătoare. O analiză făcută de un grup format din 22 de experți internaționali a identificat 10 „erori majore” în protocolul principal pentru asemenea teste. Raportul demontează sistematic studiul original, numit documentul Corman-Drosten, care descrie un protocol pentru aplicarea tehnicii PCR în vederea detectării Covid.

Documentul Corman-Drosten a fost publicat pe 23 ianuarie 2020, la o zi dupa ce a fost supus avizării, ceea ce face din procesul de avizare de grup pentru acest document să fie cel mai rapid din istorie. Ceea ce este important de reținut despre acest document este că protocolul pe care îl descrie stă la baza a cca 70% din kiturile de detectare Covid la nivel mondial. Este ieftin, rapid – și complet inutil.

Cele 10 păcate de moarte

Printre erorile capitale care invalidează total protocolul de testare PCR se numără faptul că testul:

  • Este neclar, din cauza proiectării primare eronate
  • Este exagerat de variabil
  • Nu poate face diferența dintre un virus întreg și fragmente de virus.
  • Rezultatele pozitive sau negative nu pot fi stabilite cu certitudine
  • Nu există o procedură standard de operare.
  • Nu pare să fi beneficiat de o revizuire serioasă a comunității științifice.

Vai! Te-ai putea întreba dacă a mai rămas ceva corect în tot documentul ăla. Dar stați – lucrurile devin și mai rele. Așa cum am arătat cu ceva vreme în urmă, nu există un prag pentru validarea răspunsurilor pozitive. De aceea laboratoarele au rulat 40 de cicluri de amplificare, practic garantând un număr mare de răspunsuri fals pozitive – până la 97%, potrivit unor studii.

Cireașa de pe tort estă că printre autorii înșiși ai documentului original, cel puțin patru dintre ei au grave conflicte de interese. Doi dintre ei sunt membri ai consiliului director al Eurosurveillance, cotidianul cu nume sinistru care a publicat documentul. Cel puțin trei dintre autori sunt pe ștatele de plată ale celor mai importante companii care efectuează teste PCR!

Eroii pe care îi merităm

Cei 22 membri ai consorțiului care a pus sub semnul îndoielii această știință nocivă merită întreaga noastră apreciere. Grupul e constituit din oameni de știință din Europa, SUA și Japonia, specialiști seniori în genetică moleculară, biochimiști, imunologi sau microbiologi, printre ei fiind unii cu decenii de experiență în spate.

Ei au înaintat o cerere către Eurosurveillance de a retrage documentul Corman-Drosten, scriind:

„Luând în considerare petele științifice și metodologice prezentate aici, suntem convinși că consiliul editorial al Eurosurveillance nu are altă opțiune decât aceea de a retrage documentul publicat.”

Asta apropos de modul cum trebuie pusă presiunea.

Este dificil să estimăm implicațiile acestei revelații. Fiecare element al ortodoxiei Covid se bazează pe „numărul de cazuri”, care este în mare măsură rezultatul larg răspânditelor de acum teste PCR. Dacă rezultatele testelor PCR sunt însă esențialmente fără sens, atunci tot ce ni s-a spus – și ni s-a ordonat să facem prin guvernele din ce în ce mai dictatoriale – este foarte probabil incorect. De exemplu, unul dintre autorii recenziei este Dr. Mike Yeadon, care afirmă că în Marea Britanie nu există „un al doilea val” și că pandemia a luat sfârșit din iunie 2020. Privind cum testele PCR sunt desființate atat de neechivoc, este greu să găsești dovezi care să susțină contrariul.

Castelul de cărți se prăvălește

De ce acest document a fost publicat cu atâta grabă în ianuarie, în ciuda faptului că nu respecta standardele în vigoare? De ce nu s-au activat cheile de control care au menirea să prevină ca știința rea să dicteze politicile publice? Și de ce a durat atât de mult pentru ca cineva din comunitatea științifică să sancționeze metodologia greșită? Aceste întrebări provoacă bănuieli întunecate, pe care le vom discuta altădată.

Chiar mai presantă este întrebarea ce este de făcut de acum încolo. Persoanele responsabile pentru redactarea și publicarea documentului Corman-Droster trebuie trase la răspundere. Dar, de asemenea, toate testele PCR bazate pe protocolul din acest document trebuie oprite imediat. Tuturor celor care au fost declarați „cazuri Covid”, fiind diagnosticați pe baza acestui protocol, ar trebui să li se spună că nu mai trebuie să stea în izolare. Toate decesele Covid anterioare si prezente, cazurile și „ratele de infecție” ar trebui să fie subiectul unei masive anchete retroactive. Toate carantinările și toate celelalte restricții ar trebui revizuite și relaxate de urgență.

Toate acestea pentru că ultimele informații ieșite la iveală despre testele PCR cresc probabilitatea ca noi să nu fim victimele unui virus ucigaș pandemic ci al unei pseudo-epidemii de rezultate fals pozitive. O epidemie din cauza căreia ne distrugem economiile, devastăm viețile personale ale oamenilor și provocăm mai multi morți decât ar putea s-o facă vreodată Covid.

Comentariul traducatorului:

Despre cum nu este bine să folosești testul PCR pentru a pune un diagnostic a vorbit chiar inventatorul lui, Kary Mullis, laureat al Premiului Nobel pentru inventarea acestui test și decedat anul trecut. Derulați filmul de mai jos, realizat în 1997, pana la min 52 (puteți, la fel de bine, să-l umăriți integral):

Să extragem doar două citate din ce spune Kary Mullis:

„…testul PCR este un proces folosit pentru a face foarte mult «ceva» din «ceva», NU-ȚI SPUNE DACĂ EȘTI BOLNAV SAU NU, nu-ți spune dacă ceea ce ai contractat ar putea să-ți facă rău…”

„Cu PCR poți găsi orice în oricine”

Acest al doilea citat îl găsiți mai ușor aici:

Mike Yeadon, la care face referință  articolul, este la rândul lui, fost șef la Pfizer R&D și nu este la prima ieșire critică la adresa testelor PCR folosite pentru diagnosticarea COVID:

CITITI doamnelor si domnilor DOCTORI! Sef la Pfizer despre minciunile, blestematele de minciuni și statistici medicale – Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

Dr. Mike Yeadon: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este fabricat prin testele fals-pozitive de COVID

Iar semnale au apărut din multe părți:

Testele PCR, imprecise. Oameni sănătoși, băgați cu forța în spitale

Video: Dr. Anca Nitulescu despre gravele leziuni provocate de betisor in timpul testarii RT-PCR

Un grup internațional de avocați se pregătește să dea în judecată OMS pentru daunele provocate populației de testele PCR

Și, atunci, de ce? Mai citiți, vă rugăm:

TESTAREA IN MASA este folosita de guvernepentru o URIASA BANCA DE DATE cu ADN-urile noastre? Adevărul despre kitul de testare PCR de la inventator și de la alți experți

CE STIU EI SI NU STIM NOI? Nici directorul OMS n-a vrut sa se testeze, chiar daca a fost contact direct. Sa ne amintim ca nici Raed Arafat

Israel: Nu veți mai putea cumpăra sau vinde fără vaccin

„COVID a dus la o psihoză delirantă: oamenii au devenit opaci la orice gândire rațională”

Rabin: Au transformat coronavirusul intr-o religie. Abordarea Covid-ului n-are nicio legătură cu ştiinţa, ci doar cu dogma religioasă

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s