Mafia farmaceutică instaurează dictatura vaccinurilor

Mafia farmaceutică instaurează dictatura vaccinurilor. Aflați despre milioanele de victime ale vaccinării

nu vaccinarii copiilor

Interzis la şcoală şi grădiniţă pentu copiii nevaccinaţi. Asta prevede un proiect de lege al Ministerului Sănătăţii care spune că nouă tipuri de vaccin ar trebui să devină obligatorii. Este vorba despre cele din schema naţională actuală, administrate împotriva unor boli care pot duce la complicaţii grave sau chiar la deces. Legea ar veni şi cu pedepse aspre pentru părinţii care refuză imunizarea copiilor.

Proiectul de lege prevede obligativitatea a nouă vaccinuri: cel pentru HepatitaB,BCG – cel care previne complicaţiile date de tuberculoză, tifterie, tetanos, tuse convulsivă, poliomielită şi ROR – cel împotriva rubeolei, oreionului şi a rujeolei.

În cazul în care părinţii vor refuza vaccinarea, vor avea probleme la înscrierea la şcoală. Dacă nu îşi vor exprima în scris refuzul, copilul va fi vaccinat fără ca părintele să fie anunţat anterior, verbal sau în scris.

În momentul în care se va prezenta la şcoală sau la grădiniţă, părintele trebuie să aibă cu el o fişă de vaccinare care este disponibilă încă de anul acesta. Şcoala poate accepta un copil nevaccinat cu o condiţie: să recupereze toate vaccinările în decurs de un an de la înscriere. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, şcoala are dreptul să exmatriculeze copilul.

Unităţile şcolare vor fi amendate dacă vor accepta înscrierea copiilor fără fişe de vaccinare sau care nu au toate vaccinurile făcute. Amenzile sunt între 5.000 şi 10.000 de lei. Dacă şcoala decide să păstreze copiii care nu au recuperat vaccinările în primul an de la înscriere, amenzile sunt de 2.500 de lei pentru fiecare caz.

Deşi părinţii nu vor avea de plătit amenzi în momentul în care refuză vaccinarea, există sancţiuni mult mai dure. Părinţii care nu îşi vaccinează copiii până la trei ani vor face consiliere psihologică. Dacă şi după consiliere refuză vaccinarea, ei ar putea fi acuzaţi de rele tratamente aplicate minorului. Mai departe, pe firul legii, pentru rele tratamente aplicate minorului se poate aplica o pedeapsă cuprinsă între trei şi şapte ani de închisoare. În instanţă se poate merge până la decăderea din drepturile părinteşti.

Direcţiile de sănătate publică şi medicii de familie vor fi şi ei sancţionaţi dacă nu vor monitoriza şi nu vor raporta aceste situaţii.

Odată cu această lege, Ministerul Sănătăţii îşi asumă responsabilitatea să asigure stocurile de vaccinuri necesare atât în timpul epidemiilor, cât şi în decursul unui an întreg.

| digi24

Au gândit foarte diabolic această lege, încât părinții să se aleagă cu copiii vaccinați, căci dacă refuză și intră la închisoare, sistemul le va lua copiii și tot îi vor vaccina, așa că tind să aleagă varianta cu copiii vaccinați, dar lângă ei decât cea departe de ei, în închisoare. Asta dacă nu facem scut împotriva dictaturiii ce va depăși orice regim de până acum.

Un comentariu al dr. Mircea Pușcașu pe pagina sa de facebook: Conform proiectului de lege : Vaccinurile NU sunt obligatorii pentru copii sau pentru parinti.
Obligatorii sub amenintarea amenzilor grase sunt presiunile ce trebuie sa le aplice institutiile medicale si cele scolare asupra parintilor. Existau si pana acum amenzi, acum s-au marit de 3 ori chiar de 5 ori.
Miza a crescut pentru aceste institutii, dar in mod artificial , fara acoperire. E un veritabil bluff.
Pentru noi miza a ramas aceeasi, sanatatea copiilor nostri. Daca rata vaccinarii va creste va fi datorita fricilor, lasitatilor si ignorantei noastre. Pacatele celor mari, insa, le vor plati cei mici cu autism, diabet autoimun, cancere juvenile etc. Dar vai de cei prin care vine sminteala!

Și acum câteva documentare ce ar trebui vizionate OBLIGATORIU de cei ce au dubii asupra nocivității vaccinurilor:

Liniste, se vaccinează

Noi nu vaccinăm: Nu vaccinării, Nu Homeopatiei

Vaccinarea – Adevarul Ascuns

Carte in format PDF: Vaccinurile: Prevenție sau boală, de dr. Christa Todea-Gross

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: